Renkli Forum

Girişiniz yapılmamış. Giriş yapmak için "giriş yap"ı, kayıt için "kayıt"ı tıklayın. İyi Eğlenceler!

Renkli Forum!

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» My English 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:12 tarafından KubilayTaner

» Spot On 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:10 tarafından KubilayTaner

» 2009 Anadolu Liseleri Yerleştirme Puanları
4/17/2010, 08:37 tarafından KubilayTaner

» Dünyayla İlgili Gerçekler
4/13/2010, 21:16 tarafından KubilayTaner

» Matematikle İlgili Zeka Soruları
4/13/2010, 20:57 tarafından KubilayTaner

» Matematikle İlgili Sözler
4/13/2010, 20:33 tarafından KubilayTaner

» YGS 2010 Sınav Soruları
4/12/2010, 12:40 tarafından KubilayTaner

» 8. Sınıf Deneme Sınavları
4/12/2010, 12:04 tarafından KubilayTaner

» Arda Turan (2) wallpaper
4/7/2010, 11:54 tarafından KubilayTaner

Hoşgeldiniz!

Anket

Kasım 2017

PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Takvim Takvim

RSS akısı


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Kimler hatta?

Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok


[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi 9/3/2013, 22:23 tarihinde online oldu.


    Ballı Pastacık

    Paylaş
    avatar
    KubilayTaner
    Admin

    Mesaj Sayısı : 899
    Yaş : 21
    Nerden : İskenderun
    Kayıt tarihi : 22/02/09

    Ballı Pastacık

    Mesaj tarafından KubilayTaner Bir 10/2/2009, 18:48

    BALLI PASTACIK

    Malzemeler:
    1 paket pötibör bisküvi
    1 paket çikolata kremasi
    2'ser adet muz ve elma
    8-10 adet beze
    Kiraz sekerlemesi


    TARIFI
    Bisküviyi elinizle ufalayin. Çikolata kremasindan 2 çorba kasigi ayirip geri kalanini bisküvi ile karistirin. Bu karisima rendelenmis muz ve elmayi ilave edip bütün malzemeyi karistirin. Küçük bir kelepçeli kek kalibinin kenarlarini yaglayin. En alta bisküvili karisimi yayin. Üzerine 8 adet ufalanmis bezeyi yerlestirin. En üste de ayirdiginiz 2 çorba kasigi çikolata kremasini koyup spatula ile düzeltin. Buzdolabinda 2 saat bekletin. Kelepçeli kaliptan çikarin. Kalan 2 adet beze ve kiraz sekerlemesi ile süsleyip soguk servis yapin.

      Forum Saati 11/19/2017, 16:22