Renkli Forum

Girişiniz yapılmamış. Giriş yapmak için "giriş yap"ı, kayıt için "kayıt"ı tıklayın. İyi Eğlenceler!

Renkli Forum!

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» My English 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:12 tarafından KubilayTaner

» Spot On 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:10 tarafından KubilayTaner

» 2009 Anadolu Liseleri Yerleştirme Puanları
4/17/2010, 08:37 tarafından KubilayTaner

» Dünyayla İlgili Gerçekler
4/13/2010, 21:16 tarafından KubilayTaner

» Matematikle İlgili Zeka Soruları
4/13/2010, 20:57 tarafından KubilayTaner

» Matematikle İlgili Sözler
4/13/2010, 20:33 tarafından KubilayTaner

» YGS 2010 Sınav Soruları
4/12/2010, 12:40 tarafından KubilayTaner

» 8. Sınıf Deneme Sınavları
4/12/2010, 12:04 tarafından KubilayTaner

» Arda Turan (2) wallpaper
4/7/2010, 11:54 tarafından KubilayTaner

Hoşgeldiniz!

Anket

Kasım 2017

PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Takvim Takvim

RSS akısı


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Kimler hatta?

Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok


[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 31 kişi 9/3/2013, 22:23 tarihinde online oldu.


    Göçmen Pasta

    Paylaş
    avatar
    KubilayTaner
    Admin

    Mesaj Sayısı : 899
    Yaş : 21
    Nerden : İskenderun
    Kayıt tarihi : 22/02/09

    Göçmen Pasta

    Mesaj tarafından KubilayTaner Bir 10/2/2009, 18:44

    GÖÇMEN PASTA

    Malzemeler:
    1 kahve fincani tozseker
    2 adet yumurta
    1 kahve fincani süt
    1 kahve fincani eritilmis margarin
    1 çorba kasigi toz amonyak
    Üç buçuk su bardagi un
    Krema için:
    1 kg süt
    Bir buçuk su bardagi tozseker
    1 adet yumurta
    1 çorba kasigi un
    Bir buçuk çorba kasigi nisasta
    3 çorba kasigi kakao
    Süslemek için:
    Portakal kabugu

    TARIFI
    Yumurta ve tozsekeri bir kabin içinde çirpin. Margarini ve sütü ekleyip karistirin. Karisima son olarak un ve amonyak ekleyip yogurun ve hamur elde edin. Hamuru 9 esit parçaya bölün. Her parçayi merdaneyle açip, Önceden isitilmis 160 derece firinda pembelesinceye kadar tek tek pisirin. Kremayi hazirlamak için bir tencereye süt, tozseker, yumurta un ve nisastayi alip muhallebi kivamina gelinceye kadar karistirarak pisirin. Kremanin yarisini ayirin. Diger yarisina kakaoyu ekleyip karistirin. Hamurlardan bir tanesine beyaz, digerine kakaolu kremadan sürüp üst üste yerlestirin. Tüm hamurlari bu sekilde bitirdikten sonra en üste, kalan kakaolu kremayi sürün. Jülyen dogranmis portakal kabuguyla süsleyin.
    Asçinin notu: Toz amonyagi aktarlarda bulabilirsiniz.

      Forum Saati 11/20/2017, 11:27